Andre tjenester

Forsikring

Har du behandlingsforsikring via jobben?
Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap! Usikker på om du har dekning? Ta kontakt med ditt forsikringsselskap!


Idrettslag

Trenger dere en ny oppvarmingsrutine på trening, eller har dere mange skader? Ta kontakt for klubbavtale eller oppfølgning ute i klubbene.

Bedrift

Vil du holde de ansatte frisk og rask? Er du interessert i å gjøre det lille ekstra for å få ned sykemeldinger? Kunne du tenke deg og dine ansatte rimeligere behandling? Ta kontakt og hør hva jeg kan gjøre for dine ansatte!

Arrangement

Skal du holde et lavterskeltilbud/arrangement og trenger noen med min bakgrunn ? Jeg kan holde aktiviteter, gruppetrening, boot camp osv.
Ta kontakt!

Foredrag/Kurs

Skal dere arrangere fagdag/kurs eller annet og trenger en med min faglige bakgrunn? Jeg kan prate om trening, skadeforebygging, livsstil, folkehelse, volleyball og mye mer! Ta kontakt!

Volleyball

Trenger dere ny input i klubben? Kanskje trenerne trenger et frisk pust, ny motivasjon eller volleyballglede? Jeg har 16 års volleyballerfaring som spiller og godkjent trener. Jeg kan være med på treningsleir/helg, enkelttreninger og arrangementer. Er dere interessert i skadeforebyggning eller trening? Jeg kan holde kurs/foredrag. Ta kontakt!

Ta kontakt!